Hímes


Itt és most is elküldheted nekünk a kérdésedet, üzenetedet.

E-mail címed
Tárgy
Üzeneted:


Kádár Szonja, Sipos Melinda (Budapest)
Haraszti Gina (Kanada, Montreal)

e-mail: himes at kitchenbudapest dot hu
blog: himes-pendrive.blogspot.com

 
Kitchen Budapest
KIBU Innováció NonProfit Kft.

Ráday utca 30., Budapest (bejárat a Biblia köz felől)
Postai cím: 1463 Budapest, Pf.824.


Gina

Haraszti Gina

A Magyar Képzőművészeti Egyetemen diplomázott 2008-ban, jelenleg a Concordia University filmrendező szakos hallgatója. Munkáiban főleg a mozgó kép kísérleti lehetőségeivel foglalkozik. Érdeklik a új technológiák, melyekkel egyesíteni szeretné a vizualitást, a konceptet és az interakciót. Az utóbbi években különböző médiumokkal dolgozott, experimentális és/vagy interaktív mozgó képpel, vizuális kommunkiációval, lokatív médiával.

Szonja

Kádár Szonja

Ipari terméktervező szakon végzett a BME-n, közben egy évet tanult Eindhovenben (TU/e). Több mindent kóstolgat, számára kihívást jelentenek az új, szakmájától távolabb eső területek. Közel áll hozzá a 'csináld magad' gondolkodásmód. A Hímes a szíve csücske, általa tapasztalja meg egy termék életciklusának gyakorlati alakulását... és alakíthatóságát.

Melinda

Sipos Melinda

Üveg szakon diplomázott a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen majd egy posztgraduális képzésben vett részt egy Párizsban (École Nationale Superieure de Création Industrielle) új média szakon. Az itt szerzett tudás és a Kitchen-ben végzett kétévnyi munka alakította ki látásmódját és munkamódszerét.

Külön köszönet az ő segítségükért és munkájukért:

Manyika
Puklus Péter

Copyright © 2009 Kitchen Budapest